Uncategorized

Vicecampionii pleacă cu optimism la Dej

Vicecampioana României la volei masculin, echipa ACS Volei Municipal Zalău, se deplasează la finalul acestei săptămâni în judeţul Cluj pentru duelul cu CS Unirea Dej.

După trei înfrângeri consecutive în debutul actualului sezon competiţional: 2-3 pe teren propriu cu CS Arcada Galaţi, 3-2 în deplasarea de la malul Mării Negre cu CVM Tomis Constanţa şi mai porno romanesti apoi 3-1, în deplasarea de la Istanbul cu Galatasaray, într-o partidă ce a contat în cadrul manşei tur a şaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV, voleibaliştii de la ACS Volei Municipal Zalău au obţinut luni seara prima victorie din actuala stagiune, scor 3-0 în faţa Universităţii Cluj.

Victoria categorică obţinută în faţa studenţilor clujeni a readus liniştea şi optimismul în tabără sălăjenilor care pleacă duminică la Dej cu gândul de a obţine o victorie de 3 puncte pentru a reuşi să-şi îmbunătăţească situaţia în clasament şi totodată pentru a-şi menţine invincibilitatea în faţa dejenilor.

Duelul dintre CS Unirea Dej şi ACS Volei Municipal Zalău este programat duminică, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Dej şi va fi condus de o brigadă bucureşteană alcătuită din Mihai Coman (principal) şi Cosmin Tudorache (secund).

Etapa a IV-a mai programează următoarele partide: AS Club Volei Caransebeş – CS Dinamo Bucureşti, VCM LPS Piatra Neamţ – CSM Bucureşti, CS Arcada Galaţi – CS Ştiinţa Explorări Baia Mare, CSM Tomis Constanţa – SCM”U” Craiova şi CS”U” Cluj – LMV Tricolorul Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *