Cardigan Silver Shop Zalau
GAMMA TOUR

Excursie:

Sejur Bulgaria: 96 eur/pers., Hotel Sun Palace 4*, 2 copii 2-13. 99 ani GRATUIT!!! All inclusive, 5 nopti, perioada: 01.05 - 20.06.

InfoTel: 0260616266, www.gammatour.ro.

Like RegioTV Transilvania pe FacebookFollow RegioTV pe TwitterUrmareste RegioTV pe Google+Urmareste RegioTV pe YouTubeContact RegioTV

Cursuri Sola Scriptura Salaj Zalau
Power Breathe Respira Corect
Emisiuni RegioTV Transilvania

Aparate noi de recuperare la Spitalul Judetean

Luni, 10 Februarie 2014, 12:57
de Alina RAD

Sectia de recuperare de la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau va fi dotata cu aparatura noua pentru fizioterapie, ceea ce va determina recuperarea mai rapida a pacientilor cu diverse afectiuni care necesita fizioterapie. Prezent in emisunea Accente Sociale, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Laurentiu Barna, a declarat ca sectia de recuperare a unitatii spitalicesti va fi modernizata in cursul acestei luni.


Deco Art Event

 

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau va finaliza in cursul acestei luni investitia pentru dotarea laboratorului de recuperare din cadrul sectiei de recuperare a spitalului. Potrivit afirmatiilor managerului Laurentiu Barna, investia in aparatura noua s-a facut din veniturile proprii ale spitalului.

Laurentiu Barna a mai declarat ca si-a dorit ca achizitionarea si montarea noilor aparate sa se finalizeze pana la mijlocul acestei luni, pentru ca la semnarea contractului de furnizare a serviciilor medicale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sa fie cuprinse si serviciile de recuperare, ceea ce va aduce un plus de venituri spitalului din acest contract.

De noile aparate de fizioterapie vor beneficia bolnavii care au fost internati cu fracturi, accidente vasculare sau diverse alte afectiuni care necesita recuperare, fara sa mai fie nevoiti sa apeleze la serviciile private sau sa se treaca pe lungi liste de asteptare.

 

 


Cuvinte cheie

recuperare   spitalul judetean   modernizare   fizioterapie  

Comentarii

Stiri similare

RegioTV Like Facebook

FB FANS