VioMil

Locuri de muncă

Căutăm URGENT VÂNZĂTOARE pentru magazinul CARDIGAN SHOP. CV-ul se depune pe adresa str. Gh. Doja Nr. 153, parter, cartier Brădet. Detalii primiți la telefon: 0733 609 959.

Gimi Home Zalau plastice
Power Breathe Respira Corect
Concert Craciun RegioTV
 ANUNŢURI: CUMPERI, VINZI, ÎNCHIRIEZI, ANGAJEZI? SUNĂ LA 0749 68 31 61. ANUNŢUL TĂU AICI! Inchiriez spatiu comercial zona Bulevard Mihai Viteazul, Zalau. Informatii tel: 0746063531. La GIMI HOME găsiți zilnic o gamă diversificată de ghivece, pământ de flori, îngrășăminte, substanțe nutritive și insecticide pentru plante alături de o multitudine de produse pentru uz caznic și menaj. Adresa: str. Simion Bărnuțiu, bl. SB 13, parter (lângă Școala nr. 8). Relații la tel 0731.301.237 Vă așteptăm zilnic la magazinul FARM cu carne proaspătă (pui, rață, gâscă, curcan) și paste făinoase sănătoase. Program: luni-vineri (08.00-19.00) și sâmbătă (08.00-15.00). Adresa: str. Tudor Arghezi nr. 1 (mai jos de Casa Armatei) Brutăria DAIA angajează urgent brutar cu sau fără experiență. CV-urile se depun pe strada 22 Decembrie 1989 nr. 88 (fosta Crasnei). Relații le tel. 0744.573.677 Cautam URGENT VANZATOARE pentru magazinul CARDIGAN SHOP. CV-ul se depune pe adresa str. Gh. Doja Nr. 153, parter, cartier Bradet. Detalii primiti la telefon: 0733 609 959. Riscul te pandește la fiecare pas. O asigurare bună te scoate din impas. Alege GEPA BROKER pentru o relație de durată! Tel/fax: 0260.610.700, mobil: 0744.774.595, web: www.gepabroker.ro Cursuri autorizate orice meserie. AVANTAJOS ŞI EFICIENT! Preţuri minime 300 lei. Oferim sprijin pentru angajare. Relaţii la 0763 247 477 sau cursuri_romania@yahoo.com. VIITORUL TĂU CONTEAZĂ! Angajăm urgent personal pentru spălătorie auto (bărbaţi şi femei). Oferim condiţii de muncă foarte bune. Relaţii primiţi de luni până duminică, între orele 08.00-20.00, la sediul firmei noastre situată pe strada C. Coposu Nr. 97 (lângă Lukoil) CUMPERI, VINZI, ÎNCHIRIEZI, ANGAJEZI? SUNĂ LA 0786 04 14 14. ANUNŢUL TĂU AICI!
Sport Cafe cu Monel Sabou
Stirile RegioTV Transilvania cu Alina Costina
Fapte in Balanta cu Ana Tudoran

Persoanele retinute de DIICOT, arestate

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, 14:05
de Alina RAD

Trei din cele noua persoane retinute luni de DIICOT pentru mai multe infractiuni de inselaciune si evaziune fiscala au fost arestate preventiv in cursul zilei de azi, iar restul au primit interdictia de a parasi tara.


 Procurorii DIICOT -Biroul Teritorial Sălaj  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj şi lucratori ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj au efectuat luni 20 de perchezitii in judetele Salaj, Covasna, Maramureş şi Satu Mare. Actiunea a avizat destructurarea unei grupări infracţionale organizate, structurată pe mai multe paliere,  specializată în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

Potrivit procurorilor, in cauză există suspiciunea că membrii grupării, începând cu anul 2008, au achiziţionat diferite produse, de la materiale de constructii sau îngrăşăminte chimice pana la calculatoare, laptopuri sau camere video, in cantitati mari, de la mai multe depozite din judetele Sălaj, Cluj, Satu Mare, Bihor, Maramureş, Braşov, Prahova, pe care le-au plătit  cu file CEC sau Bilete la Ordin fără acoperire. Ulterior, bunurile erau vândute de către o parte din membrii grupării  altor membrii ai acestui grup infracţional, care  deţineau depozite şi care le comercializau pe  piaţa neagră  la jumatate din valoarea reală a acestor bunuri. Societăţile folosite de către membrii grupării nu au desfăşurat niciun fel de activitate productivă sau comercială reală, acestea fiind înfiinţate sau preluate doar în scopul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat până în prezent este de  600.000 euro, fiind identificate 50 de părţi vătămate. Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost ridicate mai multe documente contabile, peste 40.000 euro, ştampile ale unor societăţi comerciale folosite pentru activitatea de inducere în eroare şi instrumente de plată. Procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Sălaj au retinut luni noua persoane, care au fost duse ieri si in cursul zilei de azi in fata instantei. Cele noua persoane retinute au fost aduse azi in fata magistratilor Tribunalului Salaj. Trei dintre ele au fost arestate preventiv, potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Salaj, judecatorul Claudia Tomsa. In cazul altor doua persoane, s-a disjuns cauza si s-a stabilit un nou termen de judecata, saptamana viitoare, iar pentru restul s-a dispus interdictia de a parasi tara.


 

 

 


 


Cuvinte cheie

salaj   evaziune fiscala   diicot   maramures   inselaciune   arestati   satu mare   covasna  

Comentarii

Stiri similare

RegioTV Like Facebook